Inno-tér
2023. november 3.

MI-szakértők Budapesten

Többek között a Meta, a Microsoft, a Spotify és a The New York Times előadói járták körbe a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás, a termékmenedzsment, az üzleti adattudomány, a felhasználói élmény, valamint a profi vezetés és csapatépítés legfrissebb trendjeit Közép-Európa legnagyobb mesterséges intelligencia (MI) konferenciáján Budapesten, október elején.


A szervező CraftHub ezúttal valójában öt különböző konferenciát (Stretch, Amuse, Crunch, Impact és Reinforce) gyúrt egybe, hogy a termékfejlesztés teljes spektrumát lefedő tudásanyagot, azonnal bevethető tippeket és jó gyakorlatokat oszthassanak meg egymással a résztvevők.

A kétnapos techfesztiválon nemzetközi sikersztorikat is megismerhettek az érdeklődők: kiderült például, hogyan tette termékfókuszúvá platform engineering területét a Spotify, vagy hogy miképp fejleszti szolgáltatásait a Ramp, a világ jelenleg legjobban növekvő SaaS (Software as a Service) és FinTech (Financial Technology) cége. A Reinforce színpadán a techvilág egyik legforróbb témája, a mesterséges intelligencia került a középpontba, szó volt az etikus mesterséges intelligenciáról, a gépi tanulási eszközök folyamatainak fejlesztéséről és a kiberbiztonságról is. 

A rendezvényen előadást tartott Patrick Kua, nemzetközileg elismert coach, aki élenjáró cégeknél képez technológiai vezetőket; George Tilesch, a Szilícium-völgyben dolgozó MI-szakértő és Melissa Peri is, aki az általa alapított Product Institute élén az elmúlt évtizedben több mint tízezer termékmenedzsert segített tudásuk fejlesztésében.•

 
Inno-tér
Archívum
 2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020  2021  2022  2023  2024
Címkék

Innotéka