Inno-tér
2023. szeptember 22.

Nemzetközi blockchain együttműködés

Blockchain Koalíció és a Nordic Blockchain Association írásos ceremónia keretében együttműködési megállapodást kötött.


A Blockchain Koalíció a Neumann János Nonprofit Közhasznú Kft. programirodai támogatásával jelentős eredményeket ért el a nemzetközi blockchain együttműködés bővítésében. Czeglédi Tamás, a Blockchain Koalíció szakmai vezetője Memorandum of Understanding címszó alatt együttműködési megállapodást kötött Nordic Blockchain Association-nel ünnepélyes aláírás keretében Koppenhágában, 2023.09.05-én.

A Nordic Blockchain Association (NBA) nonprofit szervezetként az északi országok legnagyobb szakmai Web3 hálózatát kívánja előmozdítani. AZ NBA tagságának küldtetése, hogy egyesítse a proaktív vezetőket és a vállalkozásokat a szabályozási munka és a rendezvények által. Tevékenységével pedig támogassa a blokklánc technológia felelős és fenntartható növekedését.
A skandináv térség vonzó lehetőséget kínál a magyar vállalkozások számára azáltal, hogy technológiailag fejlett megoldások, nemzetközi pályázatok és tapasztalt partnerek tárházát nyújtja.
Ebből adódóan, a Blockchain Koalíció a Nordic Blockchain Associationnel közösen osztozik abban a kiemelt célban, hogy a meglévő és jövőbeni szabályozással elősegítse a technológia gazdasági hasznosítását.

Az együttműködés elmélyítésére a Blockchain Koalíció és a Nordic Blockchain Association Memorandum of Understanding -et írt alá Koppenhágában, 2023. szeptember 5-én ünnepélyes ceremónia keretében.
Czeglédi Tamás, a Blockchain Koalíció szakmai vezetője a Memorandum aláírását követően részt vett az NBA szervezésében megrendezett Nordic Blockchain Conference (NBC) eseményen is, amelynek célja, hogy bemutassa és népszerűsítse a Nordic Blockchain Association vízióját.

Forrás: neum.hu

 
Inno-tér
Archívum
 2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020  2021  2022  2023  2024
Címkék

Innotéka