2013. január 8.

Szerző:
B. Szabó Edina

HP EliteBook Revolve: új üzleti táblagép

A HP új generációs hibrid táblagéppel, a HP EliteBook Revolve modellel bővíti üzleti táblagépkínálatát. Az új eszköz egyetlen mozdulattal átalakítható, így minden igényre kiváló számítástechnikai megoldást kínál.


Olyan, elsősorban vállalati és kormányzati vásárlók számára tervezték, akik egyszerre szeretnének ultravékony notebookot és érintőképernyős táblagépet használni. A legújabb, harmadik generációs Intel® Core™ processzorokkal szállított, a Windows® 8-hoz optimalizált táblagép egy teljes értékű mobilszámítógép elképesztő teljesítményét és látványát nyújtja, ugyanakkor rugalmasan és gyorsan, nagy felbontású (HD) érintőképernyővel felszerelt táblagéppé alakítható. A gépek kilencedik generációját képviselő eszközben mindent megtalálunk, ami a hatékony munkavégzéshez szükséges.
A legújabb Intel processzorokon futó Windows 7 Pro vagy Windows 8 Pro operációs rendszer egyidejűleg kínálja a megszokott PC felhasználói élményt és a természetes multitouch érintésvezérlést.

A 29 centiméteres (11,6 hüvelykes) HD kijelzőt az alig 1,4 kilo­grammos készülékbe építették, amely a korlátlan mobilitás sza­badságát adja, és ugyanakkor megfelelő teljesítményt is biztosít. A képernyő orientációjának, fényerejének és más jellemzőinek automatikus módosítása mellett elérhető egy teljes méretű, megvilágított billentyűzet, és külön megvásárolható a használathoz szükséges toll. A 720p felbontású HD4 kamera, a két mikrofon, a DTS Studio Sound és az előre telepített CyberLink YouCam alkalmazás segítségével videokonferenciázhatunk és készíthetünk HD webes videókat. Nagyvállalati szintű dokkolási képességeivel könnyen csatlakoz­tatható külső monitorhoz, billentyűzethez, egérhez, további csatlakozókhoz vagy nyomtatóhoz. A 3G mobilinternet, USB 3.0, DisplayPort és biztonságos NFC kapcsolódási lehetőségekkel egyszerűen, biztonságosan, bárhol hozzáférhetünk irodai alkalmazásainkhoz.
A kiemelkedően magas minőségű alkatrészekkel és az akár 256 GB kapacitású SSD meghajtó Intel Rapid Start technológiával a meghajtó akár öt ezredmásodperc alatt munkára kész.•


 
Archívum
 2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020  2021  2022  2023  2024
Címkék

Innotéka