Ipar 4.0 szakmai érem kkv-knak

Magyarország egyik legnagyobb rendszer­integrátora, a Delta Systems Kft. a digitalizáció és a kapcsolódó inno­vatív megoldások területén valósított meg kiemelkedő projekteket a kis- és közép­vállalkozások, a kkv-k között.


A harmadik alkalommal odaítélt Ipar 4.0 érmekkel olyan kkv-kat és nagy­vállalatokat díjaztak, amelyek az Ipar 4.0 területén értek el sikereket digitális technológiák alkalmazásával és innovatív megoldásokkal. Az „Ipar 4.0 digitalizációs technológiát sikeresen bevezető, illetve egyéb jelentős, kapcsolódó innovatív tevékenységet megvalósító kis- vagy középvállalkozás” szakmai érmét, a „Kutatás és innováció a zöld átállás szolgálatában” című hibrid konferencián Hankó Balázstól, a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felső­oktatásért felelős állam­titkárától vette át Vidra László, a Delta Systems Kft. ügyvezető igazgatója.

Díj, digitalizáció

A díjat a Delta Technologies 100 száza­lékos tulajdonában álló leány­vállalata olyan projektekkel érdemelte ki, amelyekkel a hazai kis- és közép­vállalkozások ellátási láncának nyomon­követhetőségét, termelési hatékony­ságát és értékesítési jövedelmező­ségét egyedi digitális megoldásokkal fejlesztette.

A Delta Systems pályázatában három olyan projektet mutatott be, amelyek az ipar és az agrár-élelmiszer­ipar területén olyan egyedi vállalati digitalizációs projekteket va­ló­sítottak meg, amelyekkel hatékonyabbá vált például az áruk nyomon­követhető­sé­ge, leltározása, a logisztikai tervezés, a ter­mény­­minőség védelme és az élelmiszer-biztonság is. Mindezeknek köszönhetően a vállalatok hatékonysága és jövedelmezősége is növeke­dett. A projektek megvalósítása során egye­bek között auto­matizációt, mesterséges intelligenciát, gépi látásmódot alkalmazó szenzorokat és egyéb eszközöket, szoftvereket alkalmaztak az egyedi igényekhez tartozó megoldásokban.•


 
Archívum
 2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020  2021  2022  2023  2024
Címkék

Innotéka