<

Megújulva az energiahatékonyság szolgálatában

Az ENGIE konszernhez tartozó Cothec Kft. 20 éves múlttal rendelkezik a magyar energetikai piacon. A cég energetikai szolgáltatásainak révén 200 önkormányzati és állami tulajdonú épület, valamint 80 lakóépület energetikai berendezése újult meg. 2009-től négy város távhőszolgáltatását és két város távhőtermelését látja el.


A vállalat – mint műszaki alapú energetikai megoldásokat nyújtó szakcég – egyedi igényekre szabott finanszírozással lehetővé te­szi a régi energetikai berendezések felújítását és hosszú távú, teljes körű garancia melletti üzemeltetését. Referenciái közé tartozik a Hajós Alfréd Uszoda, az Opel-gyár, a győri kórház és a Keleti pályaudvar energetikai rendszereinek felújítása és energiahatékony működtetése.

Ebben az évben a cég újjászületik. Az ENGIE konszern tulajdonában álló épületgépészeti kivitelezést és energetikai rendszerek üzemeltetését és karbantartását végző Cofely Kft. beolvad a Cothec Kft.-be. Az ENGIE Magyarország Kft. által a magyar energetikai piacon olyan komplex és környezet­barát energetikai megoldásokat nyújtó szakcég jön létre, amely a projekt­ötlet megvalósulását a tervezéstől a kivitelezésen át a finanszírozással egybekötve egészen az üzemeltetésig, karbantartásig és a teljes körű energiaszolgáltatásig tudja biztosítani.
Az ENGIE a világ egyik vezető energetikai vállalata. A Cothec Kft. büszke arra, hogy az ENGIE családjához csatlakozhat, és közös sikereik ENGIE Magyarországként is folytatódhatnak.

 
Archívum
 2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020
Címkék

Innotéka