Inno-tér
2018. január 31.

think.BDPST konferencia

A think.BDPST március 28–29. között harmadik alkalommal hozza Magyarországra az innováció legfontosabb szereplőit. A digitalizáció, a közlekedés és a szállítmányozás fejlesztései, az e-közlekedés és az önvezető autók alapjaiban változtatják meg világunkat, és a régió számára is ki­vételes lehetőségeket teremtenek.


Az Antall József Tudásközpont (AJTK) által – együttműködésben a Külgazdasági és Külügyminisztériummal, a Nemzetközi Visegrádi Alap támogatásával – megrendezett stratégiai innovációs fórum célja, hogy elősegítse a közép-európai régió fejlesztését, a legnevesebb politikai, tudományos és gazdasági szereplők bevonásával erősítve az üzleti, kormányzati és civil szféra közötti együttműködést. A régió legjelentősebb, a magyar fővárosban rendezett szakmai eseménye jó alkalom Magyarország, a térség, valamint az Európai Unió innovációs lehetőségeinek újragondolására. A konferencia díszvendége Dél-Korea.

A nemzetközi és hazai szakértők, vezető politikusok és gazdasági döntéshozók részvételével megrendezedő think.BDPST innovációs konferencia már visszaigazolt előadói között van többek között Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter; Cséfalvay Zoltán, Magyarország OECD melletti Állandó Képviseletének vezetője, Magyarország OECD- és UNESCO-nagykövete; Pálinkás József, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke; Jacob Cohen, a NASA Ames kutatóközpont vezető kutatója; Chang Woon Lee, a koreai közlekedési intézet elnöke; David Winickoff, az OECD bio-, nano- és konvergenciatechnológiákkal foglalkozó munkacsoportjának titkára, továbbá John Ford, a General Electric Hungary Digital Hub igazgatója.•

 
Inno-tér
Archívum
 2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020  2021  2022  2023  2024
Címkék

Innotéka