Inno-tér
2018. szeptember 27.

Megújul a Viber

Új dizájn, kétszer gyorsabb üzenetkézbesítési sebesség és megújult chatélmény – egyebek között ezekkel az újításokkal fejleszti szolgáltatását a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása.


„Kivételes kommunikációs élményt szeretnénk nyújtani több száz millió felhasználónk számára – ez az, ami a folyamatos innovációra sarkall bennünket” – adott magyarázatot a fejlesztések motivációs hátterére Ofir Eyal, a Viber termékfejlesztési alelnöke. Az applikáció külső és belső megújulásának köszön­hetően az üzenetek kétszer gyorsabban érnek célba, ráadásul a gyorsabb küldési sebességhez új ikonok is járnak, amelyek könnyebben megmutatják az üzenetek státuszát. A ✓ ikon jelzi, hogy az üzenetet elküldted, a ✓ ✓ ikon jelenti, hogy az üzeneted megérkezett a partnered telefonjára, a lila színűre változó ✓ ✓ ikon pedig az elolvasott üzenet státuszát jelöli.

A másik módosítás az alkalmazás kinézetét érinti. A chatablakok élénkebbek és nagyobbak lesznek, emellett a képek, valamint videók érkezésekor nagyobb és sokkal jobb minőségű bélyegképek jelennek meg a képernyőn. A cég közleménye kiemeli azt is, hogy az üzenetküldő alkalmazás továbbra is a végponttól végpontig történő titkosítást alkalmazza, amely a legbiztonságosabb üzenetküldési rendszer a piacon. Az új, gyorsabb chatablakok a világ minden pontján elérhetők az iPhone felhasználók számára, és hamarosan érkeznek az Android készülékekre is.•

 
Inno-tér
Archívum
 2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020  2021  2022  2023  2024
Címkék

Innotéka