Inno-tér
2020. október 22.

Energy Investment Forum 2020

November 11-én jön Magyarország egyik legfontosabb energetikai rendezvénye, az Energy Investment Forum, amelyet idén már tizenegyedik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport.


Az eseményen az energetika legfontosabb témái, a dekarbonizáció, az energiaátmenet, a megújuló energiaforrások rohamos terjedése, a fosszilis energiahordozók jövőbeni szerepe kerül terítékre, az ágazat szereplőinek az államigazgatási, a hatósági, az üzleti és a vállalati döntéshozói szféra képviselőinek részvételével. A konferencia kiemelt előadója lesz Kaderják Péter, energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkár és Varró László, a Nemzetközi Energia Ügynökség vezető közgazdásza. Regisztráljon most a november 11-i Energy Investment Forum 2020 konferenciára!

A november 11-i konferencia a hazai energetika egyik legjelentősebb eseményének számít. A rendezvény célja, hogy a jelenlévők megvitassák az előttünk álló években gyökeres átalakuláson átmenő energetika előtt álló legfontosabb kihívásokat, az iparág szereplőinek stratégiájában bekövetkező változásokat, a kitörési pontokat, a szabályozói környezet változásában rejlő lehetőségeket, de természetesen az esemény lehetőséget biztosít a networkingre és a kapcsolatépítésre is.

A konferencián hazai és nemzetközi energetikai vállalatok vezetői osztják meg a gondolataikat arról, mit hoz a karbonsemleges jövőbe vezető út vállalati szemszögből, hogyan módosulnak a korábbi célkitűzések, hogyan hasznosíthatók az elmúlt évtizedek tapasztalatai az energetikai átalakulás során, és hogyan növekedhetnek a vállalatok profitábilisan, miközben a hagyományos tevékenységeik mellett „kinövő új lábak” is rendkívül beruházásigényesek.

A konferencia harmadik szekciójának fókuszában a megújulók forradalma áll, a napenergia mellett friss témaként a zöld hidrogén is szerepet kap, amely nélkül az energia, és azon belül a hazai energetikai átalakulás is egyre kevésbé képzelhető el. Az alternatív energia nem csak lehetőségeket, de kihívásokat is jelent, ezért szakértők segítségével a hálózatfejlesztés és az energiatárolás kérdéseit is körbejárjuk.

A Portfolio mindent megtesz, hogy a mostani járványhelyzetben teljes biztonságban legyenek együtt a legnevesebb előadók, vendégek és partnerek. A rendezvény ezért hibrid módon, azaz személyesen és online is elérhető lesz. Ez azt jelenti, hogy helyszíni részvételre csak korlátozott számban van lehetőség, amennyiben a rendezvény betelik, online lehet csatlakozni az eseményhez, ahol korlátlan részvételre van lehetőség! Így akik otthonról, vagy munkahelyükről csatlakoznak be, ugyanúgy a legmagasabb színvonalú konferenciaprogramot érhetik el.

A konferencia fizetős, a részvételhez előzetes regisztrációra van szükség, amelyet a portfolio.hu konferencia menüpontjában lehet megtenni. A rendezvényre offline és online jegyvásárlásra is van lehetőség.

Forrás: Portfolio

 
Inno-tér
Archívum
 2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020  2021
Címkék

Innotéka