Inno-tér
2019. május 5.

Autóvásárlás applikációval

Áprilisban indult Magyarország első közösségi autó­kereskedőjének mobiltelefonos alkalmazása. Az autotveszek.hu új applikációjával néhány perc alatt feladható a hirdetés a fotók feltöltésétől a gép­jármű adatainak megadásáig, ráadásul a CarChat nevű szolgáltatásnak köszönhetően telefonhívás helyett szöveges üzenetekkel is lehet kommunikálni.


Az „AutótVeszek app” az első olyan magyar autókereskedő alkalmazás, amelyen keresztül mobiltelefonról is feladhatók a hirdetések. Az applikáció ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból androidos, valamint az Apple App Store-ból iOS rendszerű készülékekre is. A fejlesztés jóvoltából a gépjármű adásvétele szinte teljesen online valósulhat meg, kizárólag a szerződéskötés miatt kell személyesen találkozniuk a szerződő feleknek.

Az applikáció erénye a könnyű kezelőfelület mellett az az egyedi keresőmotor, melybe egy komoly nemzetközi adatbázist építettek be gyári adatokkal. Az autotveszek.hu oldalon bárki értékelheti az eladókat, és kommentben indokolhatja meg a döntését. Az oldal másik különlegessége, hogy ha egy vevőjelölt szeretné felvenni a kapcsolatot az általa kiszemelt gépkocsi tulajdonosával, akkor a CarChat nevű szolgáltatás segítségével szöveges üzenettel tudnak egymással kommunikálni valós időben, nem kell telefonhívással bajlódniuk. Egy magán­személy egyszerre két hirdetést futtathat ingyenesen, ráadásul nem kell fizetniük a fotónagyításokért és olyan funkciók használatáért, amiért más helyeken pénzt kérnek.•

 
Inno-tér
Archívum
 2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020  2021  2022  2023  2024
Címkék

Innotéka