<
Inno-tér
2020. április 29.

A Közlekedési Kultúra Napja

Szavazni, pályázni is lehet még A Közlekedési Kultúra Napjához kapcsolódva


2015 óta egyre növekvő népszerűséggel május 11-én tartják A Közlekedési Kultúra Napját, melynek keretében különböző rendezvények, aktivitások irányítják rá a figyelmet a közlekedés sokszínűségére, szépségére, technikai vívmányaira a biztonságtudatos, egymásra odafigyelő közlekedés fontosságára a közúti, a vasúti, a vízi és légiközlekedés területen egyaránt.

Az idei évben – a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel – a Közlekedéstudományi Egyesület (KTE), mint eseménykoordinátor és partnerszervezetei – az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával – olyan szavazási lehetőségeket, pályázatokat írt ki. melyek a személyes jelenlétet nem igényelnek, hanem az interneten keresztül nyújtanak tartalmas szórakozási, kikapcsolódási, nyerési lehetőségeket.

Szavazni lehet az Év Hídjára; Körforgalmára; Kerékpárútjára; pályázni lehet az Év KRESZ Parkja; Közlekedésbiztonsági Fotója; Közlekedési kiadványa; Példaértékű társadalmi felelősségvállalása megtisztelő címekre. A szervezők gyűjtik továbbá a közlekedési kultúrával kapcsolatos pozitív példákat, az ovisok és általános iskolások pedig rajzverseny keretében próbálhatják ki kreativitásukat értékes nyeremények reményében.

A pályázatokról, az idei programsorozat részleteiről az esemény honlapján (http://www.akozlekedesikulturanapja.hu/) lehet tájékozódni.

Forrás: A Közlekedési Kultúra Napja Eseménykoordinációs Munkabizottsága

 
Inno-tér
Archívum
 2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020
Címkék

Innotéka