Mammut XT: extrém magasság, extrém falvastagság

Magasházak építésénél és nehézipari műtárgyak területén gyakran komplex kihívásokkal kell szembenézni, amelyek néha egyedi és teljes körű megoldásokat kívánnak.


Ott, ahol rövid a daruzási idő, kevés a hely és bonyolult a feladat, a siker nem annyira a „mivel”-en, mint inkább a „hogyan”-on múlik. A MEVA Zrt. a zsa­lu­­zatok gyártása és forgalmazása terén szerzett nagy tapasztalattal kínálja az ilyen építkezésekhez az extrém fal­ma­gas­sággal és extrém falvastagsággal is bíró Mammut XT zsalurendszert.
Az újdonságnak számító Mammut XT rendszerrel a MEVA új dimenziókat nyitott, és folytatta a 100 kN/m²-es zsaluzatok sikertörténetét. A Mammut XT minden építési helyszínen bizonyítja magas fokú gazdaságosságát a magas- és mélyépítésben, valamint a mérnöki létesítményeknél egyaránt.

Minden építkezés más, és minden projekten mások a zsaluzattal szemben támasztott követelmények. A Mammut XT ehhez nyújtja az ideális alapot, mert a rendszer variálható, és jól illeszkedik minden feladathoz. Az integrált kombi átkötési hely átállításával egy kézmozdulattal három átkötési mód között választhatunk. Minden elem szimpla- és kontraoldali zsaluként is bevethető átszerelés nélkül, ezzel jelentős időráfordítás takarítható meg, és egyszerűsödik a logisztika is.

Magasat, de gyorsan!

A rendszerrel a nagy felületű zsaluzás egyszerre rugalmas és egyszerű. A Mammut az igazán nagy teljesítményű, gaz­daságos megoldás a nagy formátumú moduláris építésben. Ezzel a falzsalurendszerrel hatékonyabban lehet dolgozni, hiszen 30 százalékkal rövidebb a zsaluzási idő, és látványosan kevesebb alkatrész kell hozzá.

Egyik nagy előnye, hogy nincs szükség elő- és utószerelésre, ha kétoldali átkötésről egyoldalira váltana a szakember, továbbá a kombi átkötési hely a keretbe integrált, nincsenek elvesző elemek. A rendszerben nincs szükség a másik oldali csuklós tányéros anyára, így a tartozékok száma 50 százalékkal csökkenhet, ráadásul a kiegészítők felszere­lése lényegesen egyszerűbb a Mammut XT esetében, hiszen minden kereszt­borda funkciós borda, mely behegesztett DW menetet tartalmaz. Az elemek stabil és jól illesztett rögzítése és beállí­tása MEVA zsalukapoccsal és néhány kalapácsütéssel történik.

A MEVA acélkeretes falzsaluk profilvastagsága, és az ebből adódó kiemelkedő terhelhetősége, az évtizedek óta alkalmazott műanyag zsaluhéj legendás kopásállósága, a tűzihorganyzott fe­lület­kezeléssel bizonyítottan olyan tar­tóssá­got kínál a zsalueszközök tulajdonosának, amellyel ténylegesen több generáció is dolgozhat a jövőben.•


 
Archívum
 2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020  2021  2022  2023  2024
Címkék

Innotéka