Inno-tér
2017. augusztus 8.

Startupok versenye

Idén is PowerUp! A verseny célja Kelet-Közép-Európa, a Baltikum és a mediterrán térség startup vállalkozásainak támogatása.


Immár harmadik alkalommal hirdették meg a fenntartható energiaszektor fejlesztésének előmozdítása érdekében létrehozott versenyt, amelyre szeptember 11-éig lehet jelentkezni. A csapatok majd workshopokon vehetnek részt, ahol lehetőségük nyílik a projektek részletes kidolgozására, az ötleteiket pedig szakértőknek és befektetőknek is bemutathatják. Októberben rendezik meg a ti­zen­­öt regionális döntőt, amelyek eredményeit összesítve a legjobb húsz projekt jut a finalisták közé. Közülük a novemberi budapesti gálán választják ki a dobogós helyezésre érdemes pályázókat.

Az induláshoz tehát nem elég egy fenntartható energiagazdálkodást szolgáló ötlet csupán, a verseny résztvevőinek csapatokat kell alkotniuk, hogy az elkészített termék prototípusát bemutathassák a zsűrinek. A nyertesek viszont nemcsak pénzjutalomban részesülnek, hanem hozzáférést kapnak az InnoEnergy Highway® elnevezésű gyorsító programjához, amely hozzásegíti az ötletgazdákat ahhoz, hogy a tervekből piaci termékek lehessenek. A fiatal vállalkozók támogatást kapnak a termékfejlesztéshez és a termékvédelemhez, valamint a piacra lépés, a csapatépítés és a finanszírozási folyamatok menedzseléséhez, és nem utolsósorban kapcsolatba léphetnek az energiapiac jelentős szereplőivel is, ígérik a verseny szervezői.•

 
Inno-tér
Archívum
 2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020  2021  2022  2023  2024
Címkék

Innotéka