Inno-tér
2017. március 3.

Modern munkakörnyezet

A ma elérhető legnagyobb sebességű infokommunikációs hálózattal felszerelt, a 21. század követelményeinek minden­ben megfelelő új épületbe költözött a T-Systems Magyarország debreceni ki­rendeltsége. Az irodaházat Papp László, Debrecen polgármestere (a fotón jobbra) és Kaszás Zoltán, a T-Systems Magyarország vezérigazgatója adta át.


A T-Systems Magyarország Debrecenben korábban három, egymástól is távol eső telephelyen működött, a most átadott új épületben megvalósul, hogy minden kolléga egy helyről lássa el munkáját. Az irodaház a debreceni ipari park frekventált részén helyezkedik el, a több mint 700 négyzetméternyi területen jelenleg összesen 45 fő dolgozik. A munkaállomások száma bővíthető, jelenleg is zajlik az épület teljes akadálymentesítése. A modern irodakörnyezetet az ügyfelek részére is ajánlott referenciarendszerekkel szerelték fel, az épület infokommunikációs kialakítását természetesen a vállalat munkatársai végezték.

Az ünnepségen Papp László polgármester egyebek között elmondta, hogy a most átadott új telephely, annak minden elérhető szolgáltatásával, azzal együtt, hogy erősíti a cég régiós szerepvállalását, egyben jó példa lehet más vállalatok számára is az ipari park használhatóságára.

Kaszás Zoltán vezérigazgató kiemelte: „Több, helyi szinten jelentős és országosan elismert projektben vettünk részt Debrecenben, legyen szó közlekedési, pénzügyi vagy egészségügyi ágazatról. Mindemellett fontosnak tartjuk, hogy közel maradjunk az ügyfeleinkhez, az új telephellyel azokat a megoldásainkat is be tudjuk mutatni, amelyek az ő munkakörnyezetükben is alkalmazhatók.”

 
Inno-tér
Archívum
 2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020  2021  2022  2023  2024
Címkék

Innotéka