2019. január: jegyzet, ökológia, régészet, portré, okostechnológia, zöldkörnyezet, agykutatás, tudomány, Nemzeti Agykutatási Program, nanotechnológia, elektronika, mesterséges intelligencia, anyagtudomány, fizika, orvostudomány, innováció, egyetem, építés, közlekedés, fenntarthatóság, élelmiszer, it
Inno-tér
2018. május 7.

Minden építés alapja 2018

Építészeknek és egyetemi hallgatóknak immáron negyedszer írt ki pályázatot a Beton.hu, melynek egyik fontos célkitűzése, hogy megismertesse nemcsak a szakmával, de a közvéleménnyel is azokat a köz- és lakóépületeket, üzemeket, telephelyeket és egyéb, kreatív megoldásokat, amelyek esetében a tervezés és a megvalósítás során a központi elem a beton volt.


A felhívásra elsősorban olyan építésztervezők, belsőépítészek, kreatív alkalmazók projektjeit, valamint egyetemi hallgatók elképzeléseit várják, akik nem félnek kihasználni a betonban rejlő lehetőségeket, és kreatívan is alkalmazzák. Emellett a hallgatók olyan munkákat mutathatnak be, amelyek a betonhoz, annak alapanyagaihoz, valamint a hozzá társuló technológiához kapcsolódnak.

A beküldött műveket egységes keretben, de külön kategóriákban díjazzák:

  • Betonépítészet tervezőknek
  • Betonépítés, építészet egyetemi hallgatóknak
  • Anyag, technológia egyetemi hallgatóknak

A pályázat beadási határideje: 2018. június 30.
A beérkezett munkákat független zsűri véleményezi, és azokat a pályázókat díjazzák, akik egyedi látásmóddal, új felfogásban, illetve a legmagasabb szakmai színvonalon használják a betont. A pályázat összdíjazása nettó 1 000 000 Ft.
További információ a http://beton.hu/palyazat címen.•

 
Inno-tér
Innotéka