Inno-tér
2016. július 12.

Megújuló tele­kommunikációs ügyfélirodák

Szakítva a hagyományokkal, a Telenor szinte teljesen digitalizálja üzleteit. A megújult üzletek ügyintézőihez táblagépeken lehet bejelentkezni.


Hogy a vállalat kifejezésével élve „digitális élménytérré” változó üzletekben az ügyfeleknek is könnyen megy-e az átállás, az hamarosan kiderül. A budapesti Aréna Pláza, Árkád és Mammut bevásárlóközpontokban lévő üzleteket még idén országszerte számos ügyfélpont követi.

A modernizált bemutatótermekben az ügyfelek személyesen próbálhatják ki azokat az eszközöket és szolgáltatásokat, amelyekre a digitális világban szükségük van, legyen szó az élmények megosztásáról, szórakozásról vagy a mindennapok hatékonyságának növeléséről. A személyzet segítségével az érdeklődők megismerhetik a legújabb digitális szolgáltatásokat, és kipróbálhatják a legjobb okos eszközöket, beleértve az okos otthonokba szánt és a dolgok internetét (Internet of Things) használó megoldásokat is. Az új üzletekben okosórákat és más okos kiegészítőket, sőt csúcskategóriás fejhallgatókat és hangszórókat is árusítanak.

A négy tematikus pultnál elérhető eszközök és szolgáltatások kínálata fontos eseményekhez kapcsolódóan időről időre változni fog, így az üzletbe betérők sosem fognak unatkozni várakozás közben, mindig lesz mit kipróbálniuk. A Szórakozás pultnál az ügyfelek megismerhetik az online videoszolgáltatást, a korlátlan zenehallgatást biztosító alkalmazást, és kipróbálhatják a Samsung Gear S2 okosórát, ráadásul a Gear VR virtuális sisakot egy irányítóval. A Hatékonyság pultnál az alkalmazásoké a főszerep, az ügyfelek szolgáltatásokat rendelhetnek meg, okostelefonjukkal fizet­hetnek, vagy az összes szolgáltatást megismerhetik. Az Élménymegosztás magában foglal mindent, ami a kapcsolatteremtéshez tartozik, kipróbálható eszközökkel és megosztási rutinokkal találkozhatnak, a Sport és egészség pultnál pedig a sportolás hasznos kiegészítői közül válogathatnak majd, órától a mérlegig.•

 
Inno-tér
Archívum
 2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020  2021  2022  2023  2024
Címkék

Innotéka