Inno-tér
2017. február 7.

Kábel nélkül

Az LG viselhető Tone készülékei a hasonló eszközök mezőnyében különleges innovációnak számító térhangzást és könnyű, vezeték nélküli töltést kínálnak.


Bemutatta új, viselhető és vezeték nélküli audiotermékeit az LG Electronics (LG). Mint kiderült, a tervek szerint a termékcsalád élén a lenyűgöző 3D hangzásélményt nyújtó Tone Studio mellett a Tone Free fülhallgatók állnak majd. Utóbbiak különlegessége, hogy a vezeték nélküli füldugók a nyakpántba helyezve töltődnek.

Az LG Tone Studio a lehető legjobb térhangzás érdekében négy hangszórót ötvöz: a készülék tetején két dinamikus, az alján pedig két rezgő hangszóró kapott helyet, így ez a viselhető eszköz filmnézés, videojáték vagy egyszerű zenehallgatás alkalmával is egészen különle­ges hangélménnyel szolgál.

LG Tone Studio

A Tone Free a vállalat első, vezeték nélküli sztereoterméke, olyan vezeték nélküli füldugókkal, amelyeket a nyakpántba helyezve tölthetünk fel, így még egyszerűbbé válik a hordozhatóság és a töltés, külön örömet szerezve a folyton kábelrengetegbe csavarodó zenehallgatóknak.

LG Tone Free

A nyakpánt pedig nemcsak jelzi a bejövő hívásokat és tölti a füldugókat, hanem biztonságos tárolóhelyet is biztosít számukra, így nem kell aggódnunk az elvesztésük miatt. Amikor a helyzet úgy kívánja, vagy a nyakpánt viselése nem kényelmes, a külön választható töltőállomás szolgáltat energiát. Mindemellett a Tone Free még nagyobb szabadságot nyújt a hangvezérléssel fogadható vagy elutasítható telefonhívásokkal.•

 
Inno-tér
Archívum
 2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020  2021  2022  2023  2024
Címkék

Innotéka