2018. június: jegyzet, portré, tudomány, biztonságtechnika, kémia, atomenergia, innováció, környezetvédelem, energiagazdálkodás, urbanisztika, fenntarthatóság, okostechnológia, közlekedés, orvostudomány, genomika, mesterséges intelligencia, hulladékgazdálkodás, zöldkörnyezet, it
Inno-tér
2017. szeptember 8.

Hódítsa meg a nemzetközi piacokat!

IKT Exportakadémia néven infokommunikációra fókuszáló képzést szervez szeptemberben és októberben a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségével (IVSZ) együttműködve.


Vállalkozása kinőtte a hazai piacot? Külpiacra lépne, de nem tudja, hogyan induljon el? Megismerné a digitalizációban rejlő lehetőségeket? Akkor nincs más dolga, mint szeptember 12-ig jelentkezni a Kereskedőház képzésére, az infokommunikációra fókuszáló IKT Exportakadémiára!

A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségével (IVSZ) együttműködve IKT Exportakadémia néven infokommunikációra fókuszáló képzést szervez 2017. szeptember 26-27., illetve 2017. október 11-12. között Gárdonyban.

A Digitális Jólét Programhoz kapcsolódóan, a Digitális Exportfejlesztési Stratégia (DES) keretében megvalósuló eseményen elismert trénerek, iparági szakértők és sikeres exportőrök előadásai keretében a résztvevők átfogó tájékoztatást kapnak a szektor aktualitásairól, a sikeres külpiaca lépéshez szükséges üzleti és marketingstratégia kialakításáról, valamint a jogi és humánerőforrást érintő kérdésekről.

A rendezvényen való részvétel kedvezményes ára 70.000 Ft + áfa/fő, amely magába foglalja a 2 x 2 napos képzést, a szállást, valamint az étkezést.

Időpont

  • 2017. szeptember 26-27.
  • 2017. október 11-12.


Helyszín

  • Vital Hotel Nautis **** 2483 Gárdony, Holdfény sétány 9.


A részletes programterv az alábbi linkre kattintva érhető el.

A jelentkezési lapot beszkennelve és aláírva legkésőbb 2017. szeptember 12-ig az exportakademia@tradehouse.hu e-mail címre várják a szervezők.

A szervezők személyes regisztrációra, valamint előzetes egyeztetésre is lehetőséget biztosítanak az IVSZ Menta Konferencia 2017 elnevezésű szakmai rendezvény keretében.

Forrás: MNKH

 
Inno-tér
Innotéka