2018. június: jegyzet, portré, tudomány, biztonságtechnika, kémia, atomenergia, innováció, környezetvédelem, energiagazdálkodás, urbanisztika, fenntarthatóság, okostechnológia, közlekedés, orvostudomány, genomika, mesterséges intelligencia, hulladékgazdálkodás, zöldkörnyezet, it
Inno-tér
2017. július 5.

17. Harsányi István-díj pályázat

A Manager Képzés Alapítvány és a Magyar Innovációs Szövetség, az innovációval kapcsolatos menedzsment témakörben készített, kiemelkedő színvonalú tudományos diákköri munkák, kutatási munkák, szakdolgozatok, diplomamunkák, PhD-disszertációk elismerésére a 2017. évre ismételten kiírta a Harsányi István-díj pályázatot, immáron 17. alkalommal.


A beadási határidőre, 2017. június 27-ig, 18 pályamunka érkezett. A beérkezett munkák bírálata júliusban megkezdődik a következő szempontok alapján:

  • szakirodalom felhasználása 0-3 pont
  • szerkezeti felépítés (logikai rendszer, belső arányok, szakterületi meghatározás stb.) 0-5 pont
  • egyéni tevékenység (megállapítások súlya, minősége) 0-10 pont
  • gyakorlati megvalósíthatóság (javaslatok) 0-10 pont
  • külalak (nyelvezet, nyelvhelyesség, stílus stb.) 0-5 pont
  • innovációval való kapcsolat 0-7 pont.


A díjak odaítélésére augusztus legvégén, az ünnepélyes díjátadásra szeptemberben kerül sor. Az ösztöndíj összegét a pályaművek színvonala alapján a kuratórium évenként határozza meg.
A Pro Progressio Alapítvány, a Heller Farkas Alapítvány és a Corvinus Egyetem Vezetéstudományi Intézete támogatja a 17. kiírást. A Harsányi István-díj pályázat kiemelt szakmai együttműködő partnere a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács.

Forrás: MISZ

 
Inno-tér
Innotéka