2019. szeptember: jegyzet, fizika, biofizika, biológia, lézer, tudomány, kémia, egészségipar, portré, bioinformatika, egyetem, ipar 4.0, innováció, öntészet, fenntarthatóság, energiagazdálkodás, disszemináció, zöldkörnyezet, építés, környezetvédelem, ipari automatizálás, it, mesterséges intelligencia
Inno-tér
2014. július 8.

14. Harsányi István-díj pályázat

A Manager Képzés Alapítvány és a Magyar Innovációs Szövetség, az innovációval kapcsolatos menedzsment témakörben készített, kiemelkedő színvonalú tudományos diákköri munkák, kutatási munkák, szakdolgozatok, diplomamunkák, PhD-disszertációk elismerésére a 2014. évre ismételten kiírta a Harsányi István-díj pályázatot, immáron 14. alkalommal.


A beadási határidőre, 2014. június 30-ig, 36 pályamunka érkezett. A beérkezett munkák bírálata júliusban megkezdődik a következő szempontok alapján:

  • szakirodalom felhasználása 0-3 pont
  • szerkezeti felépítés (logikai rendszer, belső arányok, szakterületi meghatározás stb.) 0-5 pont
  • egyéni tevékenység (megállapítások súlya, minősége) 0-10 pont
  • gyakorlati megvalósíthatóság (javaslatok) 0-10 pont
  • külalak (nyelvezet, nyelvhelyesség, stílus stb.) 0-5 pont
  • innovációval való kapcsolat 0-7 pont.


A díjak odaítélésére augusztus legvégén, az ünnepélyes díjátadásra a díjazott hallgató felsőfokú intézményének évnyitóján, diplomaosztó ünnepségén vagy egyéb rendezvényén kerül sor. Az ösztöndíj összegét a pályaművek színvonala alapján a kuratórium évenként határozza meg.

A Pro Progressio Alapítvány, a Heller Farkas Alapítvány és a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács támogatja a 14. kiírást.

Forrás: MISZ

 
Inno-tér
Innotéka